Overall

Overalls zijn overal!

Overalls worden veel gebruikt in verschillende omstandigheden. Het is een makkelijk kledingstuk wat snel al een groot deel van het lichaam beschermd tegen vuiligheid.

Vaak worden overalls gedragen om te zorgen dat de kleding die eronder zit te beschermen voor vuil en vloeistoffen zoals chemicaliën. Zo kennen we de overall die gedragen word in de garage die moet beschermen tegen motorolie en andere vuiligheid, maar bijvoorbeeld ook een wegwerpoverall die weer veel worden gedragen in de farmaceutische industrie.

De overall kan zowel bestaan met mouwen als zonder mouwen. Zonder mouwen word hij vaak gedragen door hoveniers in de zomer. Ook worden deze tuinbroeken ook veel gedragen om te hobbyen in de tuin en rondom het huis.

Overalls online bestellen

Op zoek naar overalls voor jouw bedrijf? We voeren een groot assortiment met topmerken als Havep en M-Wear. In een paar klikken online besteld en snel geleverd.

Overall
1 item
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1 item
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.