Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Stophout

Stuwhout, ook wel 'stophout' genoemd, wordt gebruikt om de lading voor transport vast te zetten. Met stophout voorkom je dat de lading gaat schuiven en bescherm je je vracht tegen stof, vocht- en stootschade. Afhankelijk van de lading kies je voor een bepaalde soort stophout. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan, waarbij we onderscheid maken tussen de onderstaande soorten stuwhout:

We zijn gespecialiseerd in maatwerk. Dat betekent dat er verschillende uitvoeringen en maten mogelijk zijn om jouw lading zo goed mogelijk te beschermen. We passen het stophout aan jouw vraag aan, met specifieke bewerkingen zoals steunsnedes, het hout voorzien van een groef voor bandstaal, gefreesde V-balken en schuin afgekorte balken.

Je kan bij ons kiezen tussen vers hout en droog hout. Ons vers hout is vaak populierenhout en erg populair als stophout. Het verse hout kan helaas niet behandeld worden, waardoor niet gebruikt kan worden bij export buiten de EU. Ons droge stophout kan wel met een Heat Treatment geleverd worden. Met deze hittebehandeling voldoet het stophout aan de ISPM 15 norm. Dit is belangrijk bij transport buiten de EU.

Lees verder

Voordelen van op maat gemaakt stophout

Je kan bij ons diverse soorten stophout kopen, zoals wiggen, keggen, gefreesde balken, planken, rolblokken en ander stuwhout. Hierbij zijn verschillende uitvoeringen en maten mogelijk. Door het stophout op maat te laten maken voorkom je beschadigingen tijdens transport. Zet de lading vast met het juiste stuwhout zoals stophout met sleuf, rolhouders, stapelblokken, strijkers, uitvulhout en piketten.

Al het stuwhout kan naar wens gemaakt worden, zodat je altijd de beste oplossing hebt. Geef eenvoudig de gewenste specificaties aan en wij gaan voor je aan het werk. Houd bij een aanvraag rekening met wat je gaat vervoeren en in of naar welke landen het transport gaat. Hoe meer informatie je hierover kan geven hoe beter onze productspecialist jou kan helpen richting de ideale oplossing.

balken stophout  stophout maatwerk  balken stophout

Schaarste en prijsstijgingen

Door de enorme vraag naar hout in de eerste helft van 2021 was er sprake van schaarste en stegen de prijzen. De prijzen zijn nu gestabiliseerd, mede doordat de productie van naaldhout in Oost-Europa weer volledig is opgestart en dit hout is dus ook weer grotendeels beschikbaar.

Lees minder

Vraag eenvoudig een gratis offerte aan

Gedroogd HT behandeld hout (ISPM 15) is enkel beschikbaar in 50 x 75 mm, 75 x 75 mm en 75 x 100 mm. 

Max. bestandsgrootte: 1024 KB | Toegestande extensies: jpg, jpef, gif, png, pdf

Velden met een * zijn verplicht.

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.