Stophout

Stuwhout wordt ook wel stophout genoemd en wordt gebruikt om de lading voor transport vast te zetten. Met stophout voorkom je verschuivingen en bescherm je je vracht tegen stof, vocht- en stootschade. Afhankelijk van de lading kies je voor een soort stophout. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan waarbij we onderscheid maken tussen de onderstaande soorten stuwhout:

We zijn gespecialiseerd in maatwerk, wat betekent dat er verschillende uitvoeringen en maten mogelijk zijn om jouw lading zo goed mogelijk te beschermen. We passen het stophout aan naar jouw vraag, met specifieke bewerkingen zoals:

  • steunsnede
  • voorzien van groef (voor bandstaal)
  • gefreesde V balken
  • schuin afgekort

Al het stophout kan ook met een Heat Treatment geleverd worden. Met deze hittebehandeling voldoet het stophout aan de ISPM 15 norm. Dit is belangrijk bij transport buiten de EU.

Lees verder

Voordelen van op maat gemaakt stophout

Je kan bij ons diverse soorten stophout kopen, zoals wiggen, keggen, gefreesde balken, planken, rolblokken en ander stuwhout. Hierbij zijn verschillende uitvoeringen en maten mogelijk. Door het stophout op maat te laten maken voorkom je beschadigingen tijdens transport. Zet de lading vast met het juiste stuwhout zoals stophout met sleuf, rolhouders, stapelblokken, strijkers, uitvulhout en piketten. Al het stuwhout kan naar wens gemaakt worden, zodat je altijd de beste oplossing hebt. Geef eenvoudig de gewenste specificaties aan en wij gaan voor je aan het werk.

balken stophout  stophout maatwerk  balken stophout

Schaarste en prijsstijgingen

Door de enorme vraag naar hout in de eerste helft van 2021 was er sprake van schaarste en stegen de prijzen. De prijzen zijn nu gestabiliseerd, mede doordat de productie van naaldhout in Oost-Europa weer volledig is opgestart en dit hout is dus ook weer grotendeels beschikbaar.

Lees minder

Vraag vrijblijvend een offerte voor stophout aan

Max. bestandsgrootte: 1024 KB | Toegestande extensies: jpg, jpef, gif, png, pdf

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.