Blåkläder

Blåkläder banner Blåkläder banner

Gegarandeerde veiligheid

Kwalitatieve werkkleding om veilig en comfortabel in te werken. Optimale bescherming en ultieme bewegingsvrijheid.

Complete outfit

Van top tot teen, een complete outfit. Van werkshirt tot werkbroek, het assortiment is compleet. 

Voor elk beroep de juiste kleding

Winddicht, waterafstotend, zichtbaarheid, voor elk beroep heeft Blåkläder de oplossing. 

Lees verder

Blåkläder is specialist op het gebied van werkkleding en heeft al 50 jaar ervaring in deze branche. Blaklader is een Zweeds merk en één van de grootste producenten en leveranciers van werkkleding, handschoenen en veiligheidsschoenen voor de professionele gebruiker. De ontwerpen zijn volledig afgestemd op de vakman en voldoen aan de gestelde eisen. Een fijn design, functionaliteit en een hoge kwaliteit zijn kenmerkend voor het Blaklader assortiment. Het merk heeft al meer dan 20 jaar een 'Triple A Gold' waardering. Bekijk het assortiment en ga veilig aan het werk met de werkkleding van Blaklader. Een complete outfit van werkschoen tot werkjas en alles wat daartussen zit, bekijk het hier.

"Real people, real workwear"

Waarom kiezen voor Blaklader?

Blaklader ziet werkkleding als basis voor betere en veiligere werkomstandigheden. De kleding van Blaklader voldoet aan de hoogste wettelijke ISO normen. Door het dragen van de Blaklader kleding zijn werknemers optimaal beschermd. De kleding waarborgt een optimale bewegingsvrijheid en zijn winddicht en waterafstotend. Waar Blaklader uitblinkt zijn de naden van de kleding. Deze zijn met veel garen zorgvuldig en stevig dichtgestikt. Lucht en water worden hierdoor tegengehouden en zullen niet los laten. Loslatende naden kunnen de veiligheid in gevaar brengen. Met de Blaklader werkkleding is deze veiligheid gegarandeerd. En niet alleen garanderen zij de veiligheid. Omdat de focus ligt op deze naden, heeft Blaklader als enige fabrikant van werkkleding een levenslange garantie op de gestikte naden. 

Veiligheidsnormen van Blaklader

Blaklader werkkleding en werkschoenen voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Deze ISO normen zijn erg belangrijk en bij een controle moet een bedrijf aan de ISO standaards voldoen. Deze standaarden zijn normen op het gebied van zichtbaarheid en signalisatie, de eisen voor industriële wasbaarheid en bescherming tegen kou en regen. Naast deze veiligheidsnormen zorgt Blaklader voor ook voor comfort tijdens het werken. 

Voor wie is Blaklader?

Blaklader werkkleding is geschikt voor vele beroepsgroepen. Van bouwvakkers, vloerenleggers tot chauffeurs, Blaklader heeft voor elk beroep de meest geschikte modellen. Ze ontwerpen producten met specifieke eigenschappen die passen bij de vele verschillende beroepen. Comfort en wensen zijn bij elk beroep anders en Blaklader begrijpt dat. Ons assortiment heeft de focus liggen op de magazijnmedewerker. Van top tot teen, een complete outfit: werkshirts, werktruien, werkjassen, werkbroeken en werkschoenen. 

Maattabel Blåkläder

Lees minder
Blåkläder
Geen producten gevonden voor deze selectie.
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.