Vliegtuigrails

Aluminium vliegtuigrail en bindrail is een sterke en fraaie oplossing om bindrail in bedrijfswagens en bussen toe te passen. Een mooie aluminium rail, leverbaar in lengtes van 1, 2 en 3 strekkende meter, die geschikt is voor montage aan de wand, in de bodem of het dak van uw voertuig. De vliegtuigrail of airlinerail kenmerkt zich door zijn fraaie afwerking en getrommeld of glad afgewerkte aluminium strips.

Airlinerails

Airlinerails, ook bekend als vliegtuigrail, ontleden hun naam uit de toepassing van dit type bindrail in de luchtvaart. Luchtvrachtpallets en luchtvrachtkisten bevatten normaliter dit type rail waarmee lading of de netten aan de pallet of kist worden vastgesjord. De specifieke kenmerken zijn het lichtgewicht aluminium, de vele montageogen in de rail en de aaneengesloten spanooggaten met een diameter van 20 mm. waarin de spanogen en telescoopstangen met een eindfitting en plug van 19 mm naadloos in passen.

19 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
19 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.