Aluminium bindrail

Aluminium vliegtuigrail en bindrail is een sterke en fraaie oplossing om bindrail in bedrijfswagens en bussen toe te passen. Een mooie aluminium rail, leverbaar in lengtes van 1, 2 en 3 strekkende meter, die geschikt zijn voor montage aan de wand, in de bodem of het dak van een voertuig. De vliegtuigrail of airlinerail kenmerkt zich door zijn fraaie afwerking, getrommeld of glad afgewerkte aluminium strips.

Vliegtuigrails

Deze airlinerail is de best verkochte rail in in lichte bedrijfswagens, combo's, koeriersbussen en op aanhangwagens. De airlinerail of vliegtuigrail is zowel voor montage aan wand als vloer en dak geschikt. Wij leveren deze bindrail direct uit voorraad, met de juiste eindkappen voor een fraaie afwerking en bindogen voor het bevestigen van spanbanden aan de bindrail. Onze vliegtuigrail is de laagst geprijsde aluminium rail in de markt.

12 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
12 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.