Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Antislip tegels

Antislip tegels worden gemaakt van rubbergranulaat en bevatten met een wrijvingscoëfficiënt van 0,65µ een zeer hoge schuifweerstand. Antislip tegels worden ingezet bij het zekeren van een lading, door gebruik te maken van deze tegels stabiliseer je een lading en voorkom je dat deze gaat schuiven. De tegels zijn te gebruiken in combinatie met spanbanden en stuwkussens voor een optimale zekering van jouw lading. De antislip tegels zijn geschikt voor alle soorten transport en worden dan ook veelvuldig gebruikt in de logistiek. 

Lees verder

Voordelen van antislip tegels

  • Veilig vervoer van ladingen
  • Besparen op spanbanden
  • Snel te plaatsen
  • Eenvoudig op te ruimen
  • Nemen relatief weinig ruimte in beslag
  • Herbruikbaar
  • Voldoen aan DIN-norm 75410

De antislip tegels hebben een groot gebruiksgemak. De tegels zijn snel onder de lading aan te brengen en op te ruimen. De tegels zijn eenvoudig te stapelen, waardoor ze relatief weinig ruimte in beslag nemen. Een groot voordeel van antislip tegels is dat ze herbruikbaar zijn. Let wel op, schade aan de tegels zorgt ervoor dat de wrijvingsweerstand afneemt.

Optimale werking antislip materiaal

Antislip materiaal is meerdere keren te gebruiken. Let wel op dat door slijtage de werking van het materiaal afneemt. Wanneer er vuil of vet op antislip materiaal komt, verliest een mat of een tegel een deel van zijn weerstand. Zorg ervoor dat er niet over antisplitmateriaal gelopen of gereden wordt. Een schone, droge mat of tegel heeft een optimale werking en dus de beste grip. Dit geldt ook voor de laadvloer. Hoe schoner deze is, des te meer wrijving er ontstaat. Voor een optimale grip zorg je ervoor dat er geen contact meer is tussen de lading en de laadvloer of de onderliggende lading.

Antislip materiaal bestaat uit rubbergranulaat. Dit materiaal heeft een hoge wrijvingskracht. De dikte van de mat heeft niet meteen invloed op de wrijving. Wel raden wij aan om antislip materiaal van minstens 8 mm dik te gebruiken. Deze zijn net wat sterker, kunnen beter tegen een stootje en zijn dus duurzamer. Een dunnere mat (3 mm) wordt vaak ingezet om het geluid te dempen van bijvoorbeeld een wasmachine.

Bekijk het hele assortiment antislip materiaal.

Lees minder
Antislip tegels
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.