Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Antislip stroken

Onze antislip stroken zijn het ideale hulpmiddel om verschuivingen van de lading tegen te gaan. er in verschillende diktes en lengtes. Met diktes van 3mm en 8mm is er voor elke vracht een geschikte antislip strook. Met een wrijvingscoëfficiënt van 0,6 tot 0,8µ heb je veel minder spanbanden nodig om de vracht te zekeren. Aangezien antislipstroken een stuk goedkoper zijn en snel zijn aan te brengen levert dit zowel een kosten- als tijdbesparing op.

Lees verder

Optimale werking antislip materiaal

Antislip materiaal is meerdere keren te gebruiken. Let wel op dat door slijtage de werking van het materiaal afneemt. Wanneer er vuil of vet op antislip materiaal komt, verliest een strook een deel van zijn weerstand. Zorg ervoor dat er niet over antisplitmateriaal gelopen of gereden wordt. Een schone, droge antislip strook heeft een optimale werking en dus de beste grip. Dit geldt ook voor de laadvloer. Hoe schoner deze is, des te meer wrijving er ontstaat. Voor een optimale grip zorg je ervoor dat er geen contact meer is tussen de lading en de laadvloer of de onderliggende lading.

Antislip materiaal bestaat uit rubbergranulaat. Dit materiaal heeft een hoge wrijvingskracht. De dikte van de mat heeft niet meteen invloed op de wrijving. Wel raden wij aan om antislip materiaal van minstens 8 mm dik te gebruiken. Deze zijn net wat sterker, kunnen beter tegen een stootje en zijn dus duurzamer. Een dunnere mat (3 mm) wordt vaak ingezet om het geluid te dempen van bijvoorbeeld een wasmachine.

Lees minder
Antislip stroken
14 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
14 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.