Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Waar zijn mijn vrachtwagens?

Waar zijn mijn vrachtwagens?

Traxee van Wabco is speciaal ontworpen, om het beheer van bedrijfswagens gemakkelijker te maken. Het is een geheel nieuw systeem, waarmee je op elk moment kunt zien waar je trucks en chauffeurs zich bevinden en hoe het ermee gaat.

Wabco houdt zich al meer dan 100 jaar bezig met de verbetering van de veiligheid en efficiëntie van commerciële voertuigen. Wereldwijd werken ze samen met vooraanstaande truckmerken. Dit gebeurt op het gebied van hulp bij het rijden, remmen, sturen en stabiliteitscontrolesystemen. Gedreven door hun visie op veilig rijden en groenere transportoplossingen, loopt WABCO ook voorop in geavanceerde fleet management systemen. Deze oplossingen worden zeer veel gebruikt in de gehele transportsector. Voor bedrijven met een kleiner wagenpark was er nog geen betaalbaar en ideaal alternatief. Daar is nu verandering in gekomen met de komst van Traxee.

Traxee voorziet in de specifieke behoeften die bedrijven met kleine en middelgrote wagenparken hebben. Het is een betaalbaar middel om je klantenservice te verbeteren en efficiënter te kunnen gaan werken. Je kunt het gebruiken voor elk type en elk merk voertuig, van vrachtwagen tot bestelauto. Voor zowel de werkgever als de chauffeurs wordt het gemakkelijker. Met Traxee kun je via GPS Tracking op elk moment en op elk toestel zien waar je trucks en chauffeurs zijn. Ook het berekenen van de lonen van de chauffeurs is een fluitje van een cent, dankzij het digitale activiteitenoverzicht. Hiermee hoef je niet meer de chauffeurskaarten en tachografen handmatig te downloaden en in te voeren. Bovendien kan dit systeem real-time statusupdates geven en helpen bij het naleven van de wettelijke eisen van rij- en rusttijden.

Vanaf 15 juni 2019 gelden er nieuwe regels voor het vastleggen van rijtijden.

Bram


Vragen over fleet management?

Bram en onze andere productspecialisten helpen je graag.

Stel je vraag

of bel direct: 085-2734999

Andere klanten kochten ook

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.