Vloertape en vloerstickers voor social distancing

Vloertape en vloerstickers voor social distancing

Vloertape en vloerstickers kunnen een handig hulpmiddel zijn om ervoor te zorgen dat er 1,5 meter afstand wordt gehouden. Dit doen we om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We raken er steeds meer aan gewend, maar het lijkt erop dat social distancing voorlopig nodig zal blijven. Hoe langer het duurt, hoe laatste het wordt om je aan de regels te houden. Een praktische oplossing hiervoor is het aanbrengen van markeringen met behulp van vloerstickers en vloertape.

Waar is vloermarkeringstape nuttig?

Eigenlijk overal waar meerdere mensen aanwezig zijn. Denk aan een balie of kassa waar mensen dichtbij komen staan. Of denk aan een wachtrij waar sommige mensen vergeten afstand te houden. Maar ook in de kantine en het magazijn , waar gangen misschien eenrichtingsverkeer moeten worden, omdat ze te smal zijn om elkaar veilig te kunnen laten passeren. Markeringstape kan hierbij uitkomst bieden.

vloertape buiten

Soorten vloertape en vloerstickers

Vloermarkering is er in veel verschillende soorten. Wat het beste werkt hangt van de specifieke situatie af. Is het voor binnen of buiten? Hoe ziet de ondergrond er uit? In vochtige ruimtes heb je materiaal nodig dat waterbestendig is. Kies voor een ruwere vloer altijd extra sterk hechtend materiaal. Op een andere plaats kan het belangrijk zijn dat de vloersticker een verwijderbare lijmlaag heeft. Deze markering kan weer gemakkelijk verwijderd worden, zonder resten achter te laten.

Met markeringstape zijn er veel mogelijkheden. Je kunt zones afbakenen, pijlen maken of aangeven waar je niet mag komen.

vloertape pijl

markeringstape

 

Handige tips

vloertape in kleurenTip 1

Zorg ervoor dat de markering opvalt. Gebruik eenvoudige en duidelijk herkenbare kleuren, zoals geel, rood, groen, blauw, wit en zwart. Daarnaast is het verstandig om rekening te houden met de ondergrond, waarop je de vloertape gaat bevestigen.

vloersticker 1,5 meter afstandTip 2

Gebruik de markeringstape in combinatie met informatie over de te houden afstand. Dit kan met stickers op de vloer, muur of ruit. Door gebruik te maken van veiligheidspictogrammen , wordt de kans op naleving van de regels groter.

Houd afstand mat

 Tip 3

Maak gebruik van speciale inloopmatten . Leg deze “Houd afstand” deurmat voor de ingang van je winkel, magazijn of kantoor. Dit trekt direct de aandacht en dat is wat nu nodig is.

Andere klanten kochten ook

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.